Logo

Etusivulle

Ajankohtaista
Hallitus
Yleistietoja
Kilpailukalenteri
Liity jäseneksi
Linkkejä
Lomakkeita
Jäsentiedotteet


AJANKOHTAISTA

Radan käyttö ja lukitus
Olemme joutuneet sulkemaan radan lukittavilla puomeilla. Avaimet saa Jorma Hovikorvelta, 044-575 5615.
Radan käyttö on sallittu MA, TI, PE klo 12-20, sekä LA klo 10-18. Lisäksi juhlapyhinä radan käyttö on kielletty. Radan käyttö on P-HUA:n lisenssillä ajaville maksutonta, muilta 40,- / kerta.
AIKOJA ON NOUDATETTAVA!

Seuran T-paita
Saatavana seuran T-paitoja (koot M-XXL), väri on musta selässä teksti Pohjois-Hämeen UA ja etupuolella seuran logo. Hinta 18,-/kpl.

Seuran lippalakki
Lippalakin hinta on 13,-/kpl.
T-paitoja ja lippalakkeja on saatavilla Ruovedellä Korpelan Matilta, puh. 0500-836 160 ja Virroilta Hovikorven Jormalta, puh. 050-558 2415.

Toimitsijalisenssit
Toimitsijat muistakaa lisenssiä korottaessa tai uusiessa päätoimitsijalisenssiä tulee käydä joku päätoimitsijakoulutus. Liiton sivulta löytyy koulutuskalenteri ja ohjeet kuinka ilmoittautua. Seura maksaa koulutuksen.

Kulukorvauksia toimitsijoille
Toimitsija, joka on ollut oman seuran ulkopuolisissa kilpailuissa toimitsijana, on oikeutettu kulukorvaukseen, joka on 0,20 e / km. Kyytiläisestä lisäkorvaus on 0,02 e/hlö. Tämä koskee niitä toimitsijatehtäväpyyntojä, jotka on saatettu seuran hallituksen tietoon ennen tapahtumaa. Eli joku kilpailunjärjestäjä on pyytänyt seuraltamme apua. Samaa korvauskäytäntöä sovelletaan esim. seuramme järjestämillä erikoiskokeilla muiden ralleissa. Yritetään mahdollisuuksien mukaan koota autoja täyteen ja sen jälkeen Korpelan Jaanalle kirjallinen lasku, joka löytyy näiltä sivuilta pdf-muodossa tai excel-muodossa. Tästä valmiista lomakkeesta ilmenee kaikki tarvittavat tiedot matkasta, kisasta ja tehtävästä. Kulukorvaus ei koske tehtäviä, joissa korvausvelvollinen on kilpailun järjestäjä (mm. tuomaritehtävät).

© P-HUA
phua@phua.fi